Over ons

Hoe is het allemaal begonnen? Terwijl Justine Kluen deelnam aan Lisa Nichols haar training Speak & Inspire, moest ze een platform vinden waarbinnen ze haar spreekvaardigheid kon oefenen. Daarom ontwikkelde ze Speak UP! want er waren meer aspirant-sprekers die mee wilden doen aan Speak UP!. Van initieel een eenmalig evenement, groeide het uit tot een terugkerend event welke zich snel bewees als zijnde dé plek voor eenieder met een ambitie om het podium te betreden.

 

Speerpunten van Speak UP! zijn: de vrijheid om trouw te blijven aan je eigen interpretatie van je presentatie, je veilig en zeker te voelen, te weten dat je volledig gerespecteerd en erkend wordt en goed verzorgd en begeleid te worden door de organisatie en zijn geweldige team.

 

"Tijdens het Speak up event heb ik Justine horen spreken en heb ik van deze geweldige spreker mogen genieten.
Wat een fascinerende en inspirerende dame!
Haar verhaal is heel authentiek door haar openheid en zelfreflectie op persoonlijk eigenschappen. Inspirerend om te horen hoe Justine in de wereld staat en hoe ze uitdagingen tegemoet treedt in plaats van ervoor weg te lopen.”
Ik heb ontzettend veel lezingen en keynotes bijgewoond en helaas zie ik te weinig dat een spreker het publiek zowel kan ontroeren, uitdagen als inspireren. Justine weet dit echter allemaal feilloos voor elkaar te krijgen. En daarom verwacht ik nog heel veel van haar te horen."

—Dirceu da Silva, Meervoudig Nederlands Kampioen Public Speaking

Rating: 5 sterren
1 stem