Coaches

Justine Kluen, ontwikkelaar en organisator van Speak UP! traint sprekers vanuit haar achtergrond in acteren, zingen en optreden. Als gecertificeerd NLP Master Practitioner weet ze hoe ze je in de juiste mindset kan brengen, zodat je op je allerbest presteert.
Justine is ook een keynote-spreker en co-auteur van de Amazon Bestseller  'Upturn'.

Marieke Frankema, oorspronkelijk afkomstig uit Sneek, is een geboren verhalenverteller. Ze heeft een indrukwekkende elf gepubliceerde romans op haar naam staan! Marieke trainde professioneel als actrice, zangeres en danseres op het gebied van musical en coacht op de gebieden: podium, presentatie en stem. Ze is ook een Speak UP! Alumna.

Speak UP! Alumna Careline Peerwijk is een spoken word artieste, schrijfster, theater-/dramadocent en regisseuse. Haar werk is indrukwekkend en laat je nooit onberoerd.

Ze speelt op een creatieve manier met woorden, weet anderen te inspireren en te motiveren om hetzelfde te doen en hun boodschap naar een heel nieuwe dimensie te brengen.

We zijn immens trots om haar in ons midden te hebben!

Shyam Chedoe, Speak UP!sprekers-coach. Shyam Chedoe werd in 2017 TEDx-winnaar van Publics Favorite. Naast coach van TEDx-sprekers coacht hij ook Speak UP!-deelnemers naar een uitstekende prestatie. "Me no frede" Ik ben niet bang, is Shyam's persoonlijke mantra en hij weet dat er geen excuus is om je droom niet waar te maken!

Nora Nerwa, is een TEDx-spreekster en Speak UP!-coach die uitgebreid heeft getraind met Dirceu da Silva en Blair Singer. Naast een linguïstisch genie en NLP Master Practitioner en trainer, is Nora juriste Internationaal en Europees recht. Haar reden om juriste te worden komt voort uit haar turbulente jeugd. Als voormalige Assyrische vluchtelinge vluchtte Nora van land tot land en liet ze alles achter wat haar dierbaar was. Niettemin maakte het haar bewust van de schrille contrasten die mensen tijdens hun leven ervaren en het creëerde het verlangen om een ​​'game changer' op wereldwijde schaal te worden.

Joyce Dellimore,  Keynote-spreekster pur sang, trainde met Dirceu da Silva en werd onmiddellijk als een natuurtalent opgemerkt. Met haar 40 jaar onderwijservaring, brengt ze veel praktisch inzicht in met name mindset en sociale vaardigheden. Ze is rechtuit, beslist en gedisciplineerd. Joyce is ook een gecertificeerd NLP Practitioner en heeft ervaring als ceremoniemeester.

Lee Immerzeel trainde met Lisa Nichols binnen haar training 'Speak & Inspire' en is naast Speak UP! Alumnus, coach en keynote-spreker die met zijn TEDx talks 'Forgiveness is Power' en 'It's time for Friday love' grote indruk heeft gemaakt. Lee deelt vanuit het hart en neemt je mee in een wereld met grote contrasten. Daarbij staat zelfbevrijding centraal: Jij kiest jouw eigen waarheid en dat is een krachtige startpositie, waar je ook staat in je leven. Lee coacht sprekers in het Nederlands en desgewenst in het Engels. 


Speak UP! heeft meer knowhow en professionele coaching beschikbaar voor diegenen die meer willen van hun deelname aan Speak UP!. Naast de zeven hierboven geïntroduceerde coaches werken wij graag met experts.

We zijn altijd geïnteresseerd in en op zoek naar talent, expertise en knowhow met een praktische hands-on coaching en trainingsaanpak. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

De workshop vormt een goede voorbereiding voor het spreken in het openbaar en kan worden gevolgd als een op zichzelf staande sprekerstraining of voordat je je aanmeldt als een Speak UP! spreker.

 

De workshop is inbegrepen als onderdeel van je inschrijving voor Speak UP! als spreker. Het wordt minstens drie weken voorafgaand aan het Speak UP! evenement gehouden.

In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van een goede speech / presentatie en uitvoering.

In een kleine groep werk je één op één en samen aan de verschillende opdrachten en leer je geleidelijk je spreekvaardigheid te optimaliseren.
De workshop biedt een goede solide basis voor de beginnende spreker en daagt de ervaren spreker uit om grenzen te verleggen.
Minimaal 16 tot maximaal 20 deelnemers.

De aankomende workshop wordt gehouden op zaterdag 11 januari 2020, inloop om 12:30, start workshop 13:00 - 16:00
Locatie:
UNLP, Fahrenheitstraat 99, 1097PP Amsterdam (8 minuten loopafstand van Amsterdam Amstelstation).

In de regel is de workshop gepland rond Amsterdam, Rotterdam of Utrecht ten minste drie weken voorafgaand aan het Speak UP! evenement en vindt plaats gedurende een dagdeel 13:00 - 16:00
De komende workshop zal plaatsvinden in het weekend van 22 februari 2020.
Wil je eerst de workshop volgen voordat je je aanmeldt voor Speak UP! meld je dan nu aan, vol is vol.

Rating: 5 sterren
1 stem