Inschrijven voor zaterdag 30 mei 2020

- Professionele videoregistratie van je speech, je eigen persoonlijke download voor gebruik op sociale media, website enz.

- Ondersteuning en begeleiding voorafgaand aan je evenement. Voorafgaand aan je evenement ontvang je één op één begeleiding van Speak UP! via telefoon, WhatsApp of Facetime.

- Workshop, Speak UP! sprekers-training. Drie weken voorafgaand aan je evenement oefen je je speech in groepsverband in een drie uur durende training, begeleid door een professionele Speak UP! coach.

- Foto's gemaakt tijdens je speech; onze crew zal tijdens je optreden foto's maken die je kunt gebruiken op je eigen sociale mediaplatforms.

- Je krijgt exclusieve korting van 25% op tickets die via jou aan je genodigden worden verkocht (max. 15 afhankelijk van beschikbaarheid). Stuur je geselecteerde gasten de speciale link om 25% korting op de ticketprijs te krijgen.

- Speak UP! gelegen op een geweldige nieuwe locatie op loopafstand (800 meter) van station Amsterdam Amstel.

De locatie bevindt zich op de begane grond, dus gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.


De inhoud van de speeches is mogelijk niet geschikt voor jonge kinderen tot 13 jaar oud, ouderlijke begeleiding wordt geadviseerd.

Registreren bij Speak UP! betekent deelname aan jouw evenement! Een evenement met zes deelnemers, zes speeches, zes uitvoeringen. Iedereen krijgt 20 minuten voor zijn of haar deelname. Tijdens het evenement wordt je begeleid door het team, muzikaal ondersteund door onze DJ, geïntroduceerd door onze Ceremoniemeester en je bijdrage zal professioneel worden vastgelegd door onze cameraman. Het is wie het eerst komt die het eerst maalt bij Speak UP! je inschrijving voor spreken bij Speak UP! is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

 

Stand-by. We werken met een stand-by-lijst voor de zeldzame gevallen waarin een spreker onverhoopt verstek laat gaan. Deze stand-by optie geld als een legitieme inschrijving en bied je dezelfde mogelijkheden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid alle workshops bij te wonen en gedurende de gehele programmering van Speak UP! aanwezig te zijn en waar mogelijk jou speech tenminste eenmaal te presenteren met alle extra's.

 

In de aanloop naar het evenement ontvang je ondersteuning van Speak UP! Dit betekent: we nemen de tekst door, beantwoorden je vragen en nemen twijfels weg, als je dat zou wensen.

Drie weken voor aanvang van jouw Speak UP! vind de Speak UP! sprekers workshop plaats, daarin oefen je jouw speech, krijg je feedback en de tools om optimaal te performen. De workshop wordt gegeven en begeleid door de professionele coaches van Speak UP!

 

Je krijgt ook 25% exclusieve korting op de kaartjes voor vijftien van jouw gasten! Je kunt deze via een persoonlijke link bestellen. Aan de deur kosten de kaarten € 20,00. Online kosten de Early-bird-kaarten €17,50 dit is inclusief BTW.

 

Optionele extra: Een 1 op 1 coachings-sessie met één van onze top sprekers-coaches  is mogelijk, dit is een extra service aangeboden door Speak UP! Betaling vindt plaats tussen coach en spreker en blijft daarom buiten Speak UP! Voorbereiding op deze sessie is een vereiste.

Prijzen variëren van € 75,- tot € 150,- per uur exclusief BTW

✻Merk op dat uitzonderingen op ons beleid van 'geen restitutie' alleen worden erkend voor de inschrijving als spreker meer...

Wil je eerst een training volgen alvorens je de beslissing neemt om als spreker deel te nemen aan Speak UP! dan kan dat. Schrijf je dan in voor de eerstvolgende Speak UP!-sprekers -workshop op 9 mei 2020 in Amsterdam. Hierin leer je alles wat komt kijken bij het geven van een goede speech/presentatie en groei je in zelfvertrouwen.

De workshop vormt een goede algemene voorbereiding voor je deelname aan Speak UP! (Deze is in de prijs inbegrepen bij de inschrijving als spreker of stand-by bij het Speak UP! event).

In deze workshop wordt je bekend gemaakt met de grondbeginselen van een goede speech/ presentatie en performance.

In een kleine groep werk je één op één en samen aan de verschillende opdrachten en leer je gaandeweg je spreekvaardigheden te optimaliseren.

De workshop bied een goede solide basis voor de beginnende spreker en daagt de gevorderde spreker uit grenzen te verleggen. 

Minimaal 16 tot maximaal 20 deelnemers.

 

Eerstvolgende workshop is op zaterdag 9 mei 2020, 13:00-16:00. Inloop vanaf 12:30.

Locatie: UNLP, Fahrenheitstraat 99, 1097PP Amsterdam (8 minuten lopen vanaf station Amsterdam Amstel)

 

De workshop wordt in de regel om en nabij Amsterdam, Rotterdam of Utrecht ingepland tenminste drie weken voor het Speak UP! event en vind gedurende één dag deel plaats 13:00 - 16:00.
De komende Workshop vindt plaats in het weekend van 9 mei 2020.
Wil je eerst de workshop volgen alvorens je je inschrijft voor Speak UP! geef je dan nu op, vol is vol. 

Rating: 5 sterren
1 stem