Recensies

Heb je gesproken tijdens Speak UP! of heb je ons evenement als gast bezocht? Dan horen we graag je reactie, feedback of zelfs een compliment!

Wat het ook is, het helpt ons om onszelf te verbeteren en te laten groeien om zo Speak UP! tot het beste sprekers-platform te maken dat er is en dat voorziet in al je behoeften.

Reactie plaatsen

Reacties

Savannah Engelenberg
4 jaar geleden

SpeakUP verzorgt een prachtige veilige setting om te oefenen met spreken voor een groep. Hoewel ik nu alleen als support voor mijn dappere vriendin Lucia Engel aanwezig voelde ik aan de fijne sfeer dat ik hier dit jaar zelf ook een keer durf te gaan staan.

Zowel de moed van de sprekers als de inhoud van de speeches was erg inspirerend.

Mooi initiatief!!

Myrna
4 jaar geleden

Justine asked me to come to the kickoff of Speak UP 2020. Where she would be speaking herself and she wanted me to come and listen to her talk. 

Justine shared why she started with Speak Up and why we all should be skipping. I really enjoyed her talk and the talk of the other speakers. In each and every one of us lies a story. We all have a story to tell and Speak UP is a wonderful platform for everybody who wants to share their story.

Karin
4 jaar geleden

Een mooie platvorm om getraind te worden in het openbaar spreken. Authentieke en persoonlijke verhalen vann de deelnemers.

Rubin
4 jaar geleden

De sprekers vertellen met gevoel en ze mogen buiten de bekende kaders gaan zoals: '1 punt, 3 voorbeelden om het te illustreren, 1 takeaway als conclusie', etc. - zoals bij Toastmasters alles heel strak beperkt wordt.

Dit maakte het voor mij als kijker ook extra leuk en verrassend. Iedere presentatie was out of the box.

Jaap Beemster (Spider-Man)
4 jaar geleden

Vanuit Hulst, Zeeuws Vlaanderen, vertrok ik samen met Laurette voor een reisje naar Amsterdam en weer terug... Op naar het Speak Up!-event...!

Mij werd na afloop gevraagd wie ik de “beste” spreker vond; wel, alle 6 sprekers hadden één ding gemeen. Ze waren authentiek. Spraken vanuit hun hart. En dát inspireert mij. Dat inspireert jou. Dat inspireert iedereen!

Mensen met hun verhaal een podium geven. Wát een mooie en treffende manier om samen met elkaar aan een nóg betere wereld te werken!

En nee! Het is (gelukkig) geen “wedstrijd” in welsprekendheid. Wel vergelijkbaar met TED-talks. Maar veel “intiemer”. Vond ik.

Het was de reis méér dan waard! En op de weg terug naar het zonnige zuiden hadden we voldoende food for thought (én talk!). Fantastisch! Bedankt!

Ernst Bareman
4 jaar geleden

Bedankt dat ik er vanmiddag bij kon zijn, de 6 presentaties waren stuk voor stuk indrukwekkend, inspirerend en motiverend. Ten opzichte van onze eerste meeting zijn er prachtige stappen gemaakt. Groot compliment voor jullie performance!!

Lucia Engel
4 jaar geleden

Het voelt als thuiskomen. Zoveel mensen met dezelfde waarden en normen. Ik voelde me gesteund in het zijn van mezelf!

Shernalis
5 jaar geleden

Een fantastisch evrent die mensen bij elkaar brengt
Justine en je crew jullie doen het fantastisch!

Rutney Sluis
5 jaar geleden

Justine is een inspirerende vrouw met een hart van goud. Ze is altijd bezig met hoe kan ik iets moois creëren voor anderen. Ze heeft vele mensen uit ons NLP netwerk geholpen met een unieke ervaring voor de groep waar ze allemaal hun verhaal kwijt konden voor een mooi publiek. Ze heeft mij geïnspireerd om nog meer waarde te leveren voor de sprekers bij ons instituut. Justine is een prachtig persoon die impact weet te maken.

Shy
5 jaar geleden

SpeakUp! is HET platform voor elke niveau spreker om zichzelf te ontwikkelen en zijn/ haar verhaal te delen. De organisatie is energiek, laagdrempelig en super gemotiveerd om iedereen op weg te helpen in hun reis als spreker! Dit gecombineerd met alle praktische extra's zoals topkwaliteit beeld/audio opname, social media promotie en mogelijkheid tot een professioneel coaching traject, maakt SpeakUp! tot een ware aanwinst aan ervaring voor zowel spreker als publiek. Ik kan dan ook niets anders dan vol lof spreken over zowel organisatie als oprichtster Justine. The SpeakUp! Movement is here!

Rating: 5 sterren
3 stemmen