Team

Onze Speak UP!-crewleden zijn toegewijd om het beste te brengen naar elk Speak UP!-evenement en om iedere keer weer de lat hoger te leggen en de ervaring naar een volgend niveau te tillen. Hun toewijding en puur plezier in het begeleiden van de sprekers tijdens hun Speak UP! is verfrissend en tegelijkertijd hartverwarmend.

Daarnaast weet dit uitstekende productieteam precies wat er moet gebeuren om het evenement exceptioneel en onvergetelijk te maken.

 

Met deelname aan Speak UP! kun jij als spreker een enorme spurt in je eigen persoonlijke ontwikkeling maken en als bedrijfseigenaar kun je een onvergetelijke gebeurtenis bieden door Speak UP! op de bedrijfslocatie uit te nodigen. Het zal zeker ieders stoutste dromen overtreffen. Ja, zelfs die van jou!

Ons Speak UP! Team

Tommy Zwartjes is een creatieve duizendpoot, als cameraman, componist/liedjesschrijver en artiest maar ook als theatermaker heeft hij zijn sporen verdiend.

Ali Özkurt logistiek productieleider is een mensen mens, hij weet mensen feilloos aan te voelen en datgene mee te geven wat op dat moment nodig is. 

Alex Timas DJ en sound-expert, is een ware vak-idioot. Een leven zonder muziek is geen leven. Alex zet de toon en lardeert iedere Speak UP! weer met de beste muziek en doet dit op zijn eigen wijze. Alex freelancet als DJ en werkt op afspraak.

Johan Plomp, beeld en geluid, brengt iedere Speak UP! deelnemer haarscherp in beeld en legt dit op vakkundige wijze vast zodat je als spreker echt helemaal tot je recht komt.

Justine Kluen, Producente Speak UP! en Leontien van den Berg, Pippi incognito.